Naar hoofdinhoud springen

thyssenkrupp Materials

Galerij

cantilever racking with inclined arms

cantilever racking with inclined arms
cantilever racking system
cantilever racking system
cantilever racking with inclined arms
cantilever racking with guiding rails

Meer opslagcapaciteit, minder klachten van klanten

thyssenkrupp Materials Hungary, een van de toonaangevende handelsondernemingen voor staal-, lichte, non-ferrometalen en kunststoffen in Hongarije, heeft haar magazijn gemoderniseerd met draagarmstellingen met en zonder schuine armen van OHRA. Dankzij de hoge stabiliteit en draagkracht van de stellingen kon de onderneming haar opslagcapaciteiten aanzienlijk uitbreiden. Tegelijkertijd zorgt de stellingconstructie met zwenkende armen voor minder stoten, minder schade aan de stellingen en de opgeslagen goederen - en daardoor duidelijk minder klachten van klanten. 

thyssenkrupp koos voor draagarmstellingen van OHRA voor haar magazijn met vier gangen: De draagarmen worden hier opgehangen en kunnen zo uitwijken bij stoten. Schade aan de goederen en aan de stelling zelf worden vermeden en onderhoudskosten worden beperkt. Bovendien bieden de OHRA-stellingen door de constructie van massieve, warmgewalste staalprofielen een hoog draagvermogen. De 6 meter hoge rekken van thyssenkrupp Materials hebben tien opslagniveaus. Elk van de 1500 millimeter lange draagarmen draagt tot 1400 kilo. Geleidingsrails op de voeten maken het gebruik van een smallegangentruck mogelijk - zo kon het gebruik van de ruimte in het magazijn worden verbeterd en werd de opslagcapaciteit aanzienlijk vergroot.

In een tweede opslagruimte installeerde OHRA ook zeven lijnen van zijn draagarmstellingen met schuine armen. Hier worden buizen, profielen en staven met een kraan opgeslagen. Bij dit type stelling worden de draagarmen met een hellingshoek van 20° gefabriceerd. Het lange goederenpakket glijdt zo in het daarvoor bestemde compartiment, wat het opslaan met de kraan aanzienlijk vereenvoudigt. Ook bij de draagarmstelling met schuine armen zwenken de armen. De bij thyssenkrupp Materials gemonteerde stellingen zijn 2,5 meter hoog en bieden op zeven niveaus plaats aan goederen tot 6.000 millimeter lang.
De 500 millimeter lange armen hebben een draagvermogen van 800 kilogram. 

Over thyssenkrupp Materials Services:

thyssenkrupp Materials Hungary Zrt. is de toonaangevende handelsonderneming in Hongarije voor staal, lichte en non-ferrometalen en kunststoffen. Daarnaast biedt de onderneming een uitgebreid assortiment van diensten - van Branding tot het op maat zagen. thyssenkrupp Materials Hungary maakt deel uit van Materials Services van de thyssenkrupp groep, die gespecialiseerd is in de distributie, logistiek en service van grondstoffen, technische diensten en fabrieks- en staalgieterijdiensten op ongeveer 480 locaties in meer dan 40 landen. thyssenkrupp is een gediversifieerde industriële groep met traditioneel een hoge materiaalkennis en een groeiend aandeel van industriële goederen en diensten. Meer dan 156.000 medewerkers in bijna 80 landen werken met passie en technologische kennis aan hoogwaardige producten en intelligente industriële processen en diensten voor duurzame vooruitgang. Hun kwalificaties en toewijding vormen de basis van ons succes. thyssenkrupp realiseerde een omzet van ongeveer 39 miljard euro in het boekjaar 2015/2016.