Naar hoofdinhoud springen

Draagarmstelling zwaar Zware goederen gemakkelijk en veilig opslaan

Offerte aanvragenAdviesgesprek

OHRA is uw expert voor hoogwaardige stellingen voor zware goederen, stellingsystemen en magazijnen. Wij weten dat stabiliteit en veiligheid van het grootste belang zijn bij de opslag van zware goederen. Onder andere in de staal-, bouwmaterialen- en houthandel worden bijzonder zware materialen opgeslagen op draagarmstellingen voor zware ladingen.

Waarom een draagarmstelling voor zware ladingen?

De draagarmstellingen van OHRA zijn gemaakt van warmgewalste stalen profielen en zijn uiterst robuust – zelfs als de belasting toeneemt. Met standaard-armbelastingen tot 2.500 kg en steunbelastingen tot 10.000 kg kunnen onze draagarmstellingen zware lasten met gemak aan. Of het nu gaat om buizen, plaatmetaal, bakstenen, houtpakketten, coils of zware lange-goederenpallets – onze draagarmstellingen zijn geschikt voor een groot aantal zware goederen. Tegelijkertijd garandeert de hoge kwaliteit een veilige opslag, zowel binnen als buiten.

Kragarmregal für Schwerlasten
Kragarmregal für Schwerlasten
Kragarmregal für Schwerlasten
Kragarmregal für Schwerlasten

Uw voordelen met OHRA draagarmstellingen voor zware ladingen

Het draagarm-principe is eenvoudig, maar volledig doordacht door OHRA. Voor het opslaan van lange goederen en zware ladingen zijn draagarmstellingen geschikt in bijna alle ambachts- en industriële sectoren.

  • Robuuste stellingstaanders en draagarmen van robuuste, volwandige, warmgewalste IPE-staalprofielen
  • Op maat of als standaarduitvoering: Geschikt voor bijna alle vereisten
  • Blijvende betrouwbaarheid, stabiliteit en veiligheid
  • Aanpasbaar aan verschillende ladingsgroottes en -gewichten
  • Draagarm-ophangsysteem om de opslagniveaus snel en flexibel aan te passen
  • Rekening houden met technische vereisten en toepasselijke normen

Neem contact met ons op

Vertrouw op onze expertise

Met tientallen jaren ervaring in opslagtechnologie zijn wij uw betrouwbare partner voor de opslag van zware goederen. Het ontwerp en de productie vinden uitsluitend plaats in Duitsland. Onze systemen voor zwaar gebruik voldoen dan ook aan de hoogste kwaliteitsnormen en bieden u een betrouwbare oplossing voor uw opslagbehoeften.

Referenties

Maderas Besteiro
Borovi
Knaus Tabbert
Rubio Careco
Arabesque
Maderas Besteiro

Maderas Besteiro

Bij Maderas Besteiro maken OHRA draagarmstellingen een efficiënte opslag mogelijk van hout tot 13,5 meter lang; klantspecifieke palletstellingen met maximaal 15 opslagniveaus bieden voldoende ruimte voor het uitgebreide assortiment van High Pressure Laminates (HPL). Vergeleken met de oorspronkelijke vloeropslag en verouderde stellingen heeft Maderas Besteiro de opslagcapaciteit met 20% kunnen verhogen in dezelfde opslagruimte, de logistieke processen met 30% kunnen versnellen en de schade aan opgeslagen goederen met 70% kunnen beperken.

Naar succesverhalen

Borovi

Borovi

Het Hongaarse houthandelsbedrijf Borovi Impex Nagyker heeft zijn opslagcapaciteit meer dan verdubbeld met draagarmstellingen van OHRA. Vijf draagarmstellingen met een lengte van 24 meter en zeven opslagniveaus bieden eenvoudiger toegang tot afzonderlijke items in vergelijking met de eerdere opslag op de vloer. Dankzij de dak- en wandbeplating beschermen de stellingen de goederen ook tegen weersinvloeden. Met de nieuwe stellingen kan het bedrijf zijn klanten 30 procent sneller bevoorraden en is de schade aan de voorraad met 40 procent verminderd.

Naar succesverhalen

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert, een toonaangevende fabrikant van vrijetijdsvoertuigen in Europa, heeft een nieuw magazijn in Jandelsbrunn uitgerust met kraagarm- en palletstellingen van OHRA voor de directe levering van de moderne carrosserieproductie. Dit betekent dat zo verschillende materialen zoals lijmen, aluminium- en GVK-rollen, multiplexpakketten, PVC-vloeren of houten en polyurethaanschuim-lijsten efficiënt kunnen worden opgeslagen. Roosterbodems in de palletstellingen en deels ook in de draagarmstellingen maken flexibele opslag van een grote verscheidenheid aan bakken en laadhulpmiddelen mogelijk. De stellingen maakten ook indruk met hun hoge draagkracht – de acht meter hoge draagarmstellingen dragen tot 12 ton per staander, terwijl de palletstellingen een vakbelasting tot 2,4 ton hebben. OHRA overtuigde ook door de ongecompliceerde voldoen aan de veeleisende vereisten voor de brandbeveiligingsinstallaties: Er werden bijvoorbeeld twee gaten van 80 millimeter in elk van de staanders geboord om de leidingen van het sprinklersysteem door te voeren. Deze oplossing bleek niet alleen bijzonder ruimtebesparend te zijn, maar de leidingen zijn dus ook goed beschermd tegen beschadiging.
 

Naar succesverhalen

Rubio Careco

Rubio Careco

Het Franse autorecyclingbedrijf Rubio Caréco heeft zijn opslagcapaciteit voor afgedankte voertuigen op het bestaande terrein vervijfvoudigd met een nieuw stellingsysteem van OHRA. 108 Nieuwe dubbelzijdige draagarmstellingen bieden een draagvermogen tot 2.200 kilogram per opslagniveau per zijde. Met een stellinghoogte van 7.600 millimeter worden vijf opslagniveaus gerealiseerd. Dus in plaats van 216 auto's kunnen er nu 1.080 auto’s in dezelfde ruimte worden opgeslagen – en veel veiliger en efficiënter dan met het oude opslagsysteem op grondniveau.

Naar succesverhalen

Arabesque

Arabesque

Arabesque, de grootste distributeur van bouwmaterialen en afbouwproducten in Roemenië, heeft zijn opslagcapaciteit aanzienlijk uitgebreid: In een nieuw magazijn in Boekarest bestrijken de draagarmstellingen van OHRA een totale lengte van meer dan 250 meter bij een hoogte van maximaal 5.280 millimeter. Het nieuwe stellingsysteem heeft veel minder ruimte nodig dan de vorige vloeropslag, zodat Arabesque nu weer voldoende capaciteit heeft om zijn productassortiment uit te breiden en te vergroten. Dit betekent dat er ook in de toekomst op betrouwbare wijze aan de wensen van de klant kan worden voldaan.

Naar succesverhalen

Voor uw zware draagarmstelling: Advies en offertes op aanvraag.

Nu aanvragen

Veelgestelde vragen

Ja. Vooral klanten uit de bouw- en auto-industrie zijn al onder de indruk van de kwaliteitsstellingen van OHRA. Onze stellingen zijn als standaard weerbestendig. Elke uitvoering kan ook worden geleverd met dak en in thermisch verzinkte kwaliteit.

 

  • Armbruggen – in verschillende uitvoeringen: als klem-, opschroef- of oplegbruggen. Dit accessoire kan bijvoorbeeld ook worden gebruikt om pallets in draagarmstellingen op te slaan.
  • Veeretiketten om producten te etiketteren en zo het magazijn netjes te houden. De veeretiketten worden aan de uiteinden van de armen bevestigd en kunnen van schriften of magnetische etiketten worden voorzien.
  • Pluggen als afrolbescherming. Vooral onmisbaar in de metaalhandel, waar bijv. stangen of buizen moeten beveiligd zijn tegen uitvallen.

De draagarmen van het zware draagarmstelling van Ohra kunnen in stappen van 100 mm omhoog of omlaag worden versteld. Dankzij het gepatenteerde ophangsysteem van de draagarmen is er geen gereedschap nodig voor het afstellen. Snelle en flexibele aanpassing aan de op te slaan goederen.

 

Alle draagarmstellingen voor zwaar gebruik van Ohra zijn gemaakt van robuuste warmgewalste IPE-staalprofielen en worden uitsluitend in Duitsland geproduceerd.

 

Dankzij het modulaire bouwwijze van draagarmstellingen kunt u op elk moment stellingstaanders of draagarmen toevoegen. Omzetting van enkelzijdig naar dubbelzijdig gebruik is ook mogelijk.

 

Ons assortiment omvat verschillende soorten draagarmstellingen, waaronder draagarmstellingen voor zwaar gebruik, stellingen voor lange goederen, buizen en profielen. Elk type draagarmstelling is afgestemd op specifieke vereisten en biedt optimale oplossingen voor de opslag van verschillende goederen.

 

Overzicht van alle draagarmstellingen