Naar hoofdinhoud springen

Bedrijf

WIJ OVER ONS

 

1979 – 2019: 40 jaar OHRA – we will “rack” you!

Het succesverhaal van OHRA Regalanlagen GmbH begint officieel in 1979: Ottokar Hölscher richtte een bedrijf op voor de productie en verkoop van stellingsystemen. Dankzij de innovatieve draagarmstellingen wist het Duitse bedrijf zich snel een plaats op de markt te veroveren: In tegenstelling tot de concurrentie worden de armen van de draagarmstellingen gewoon ingehaakt in de geperforeerde, staande profielen - dankzij deze gepatenteerde oplossing kunnen de draagarmen op elk moment zonder gereedschap worden versteld. Net als de draagarmstellingen zijn de palletstellingen van massieve warmgewalste staalprofielen gemaakt en kenmerken zich daarom door een bijzonder hoog draagvermogen, robuustheid en duurzaamheid.

In 2019 viert de Europese marktleider voor draagarmstellingen zijn 40-jarig jubileum. OHRA is aanwezig in tal van sectoren en heeft vandaag eigen verkoopkantoren in 13 landen.


Waarom OHRA?

10 goede redenen voor een sterke en innovatieve opslagtechnologie van OHRA

OHRA heeft zich gespecialiseerd in de opslag van lange en zware goederen. Vooral de robuuste draagarm- en palletstellingen vervaardigt uit warmgewalste staalprofielen onderscheiden ons duidelijk van andere leveranciers. Hoge opslagbelastingen in een slank ontwerp - niet veel fabrikanten kunnen dat garanderen.


Wij voldoen aan deze vereisten - en zelfs nog meer:

- Beste kwaliteit - warmgewalste stalen profielen in plaats van dun plaatmateriaal
- Hoogwaardige poedercoating in plaats van natlakken
- Op maat gemaakte stellingsystemen - individueel configureerbaar
- Flexibiliteit dankzij inhaakbare draagarmen - geen gereedschap nodig
- 20 jaar garantie tegen doorroesten
- Made in Germany - bijna 40 jaar ervaring
- Economische opslagoplossingen voor elke industriële sector
- Consulting, planning, productie, montage en after-sales service
- Europese marktleider in draagarmstellingen
- Internationale verkoopkantoren

Ongeacht in welke branche u werkt: OHRA is uw competente en betrouwbare partner voor alle vragen met betrekking tot magazijntechnologie en uw specialist voor opslagsystemen in heel Europa.


[Translate "Niederlande"] OHRA ist zertifiziert vom TÜV Süd

Onze KWALITEITSAANSPRAAK:

Beste kwaliteit „voor de hoogste aanspraken: sterke staalprofielen – geen plaat!

De hoge kwaliteit van onze rekkensystemen maakt deel uit van onze firmafilosofie en geeft u het vertrouwen, uw producten veilig op te slaan. OHRA doet afstand van het gebruik van dunne plaatcomponenten en gebruikt in plaats daarvan volwandige, warmgewalste staalprofielen. Dit maakt hoge draagkrachten mogelijk bij een gelijktijdig slanke bouwwijze. Passend bij uw magazijn en uw magazijngoederen worden OHRA rekkensystemen klantenspecifiek vervaardigd en hoogwaardig poedergecoat.

OHRA werd hiervoor als eerste onderneming in de branche door de hoge voorgaven van de TÜV Süd gecertificeerd. Met wereldwijd dezelfde hoge kwaliteitsstandaarden onderstrepen wij onze aanspraak een naar de toekomst georiënteerde en betrouwenswaardige partner voor u te zijn.

CE-certificate Ohra
Ohra TÜV logo
BG association Ohra
GS certificate Ohra
Ohra Logo Made in Germany