Naar hoofdinhoud springen

OHRA-brancheoplossingen Aluminium / Kunststof

Adviesgesprek

Branchespecifieke opslagsystemen

Voor de opslag van aluminium en kunststof bewijst de draagarmstelling zich als de optimale opslagpoplossing voor langgoedmaterialen in alle vormen en van alle aard. Aluminium en kunststof profielen, PVC Buizen en platen, regenpijpen, vensterramen en dakgoten en alle ander voorkomend lang materiaal kunnen met dit stellingsysteem bijzonder plaatsbesparend worden opgeslagen.

Een breed scala aan accessoires geeft de mogelijkheid individuele opslagmogelijkheden te realiseren, bijv. vakverdelers voor de sortering van materialen in een vak of etikethouders voor de markering van de opgeslagen goederen. Het is daarom de meest economische en compacte opslag van volumineus of omvangrijk langgoed op een gering oppervlak.

AdviesgesprekDownload brochuree

Effective warehouse systems by RBB Aluminium


Draagarmstellingen

Het optimale opslagsysteem voor productiewerkplaatsen, grondstoffen- of expeditiemagazijn. De flexibele, in de hoogte verstelbare draagarmen wijken bij het stoten naar boven en zijdelings uit. Dit systeem beschermt uw goederen tegen beschadigingen. Alle draagarmstellingen worden klant specifiek, passend vervaardigd naar het type opslaggoederen, geleverd en op wens gemonteerd.

OHRA draagarmstellingen zijn duurzaam en stabiel! Robuuste warmgewalste staalprofielen voor de dragende elementen van de draagarmstellingen maken een veilige opslag van uw producten mogelijk. De hoge kwaliteit van de stellingstaanders en draagarmen garanderen een duurzaam en economische product. oplossing voor het magazijn in industriële bedrijven en verwerkingscentra. OHRA draagarmstellingen zijn gebouwd voor duurzaam gebruik. Het gebruik van warmgewalste staalprofielen in plaats van dunne plaat maken hoge draaglasten mogelijk bij een tegelijkertijd smalle bouwwijze. Hierdoor wordt een hoge opslagcapaciteit op een gering grondoppervlak bereikt.

Offerteaanvraag


Verrijdbare stellinginstallaties

Conventionele stellinginstallaties worden op verrijdbare wagens gemonteerd, die door middel van wielen in en uit geschoven worden. Voor het in- en uitladen wordt de telkens benodigde gang door een elektronisch gestuurde aandrijving geopend.et.

Offerteaanvraag


Rekhallen

Doorslaggevend bij de bouw van een nieuwe opslaghal is de verhouding tussen uitgaven en opbrengsten. Rekhallen van OHRA verenigen perfect de nodige functionaliteit van het gebouw met het opzetten van een conventionele rekinstallatie. Meer dan 1000 gerealiseerde rekhallen die kunnen tellen! OHRA rekhallen met dak- en wandbekleding maken een op zichzelf staande gebouwconstructie overbodig. Als dragende elementen dienen al naargelang het op te slane materiaal onze gestandaardiseerde pallet- en draagarmreksystemem. Samen met u stellen onze adviseurs ter plaatse de voor u optimale opslagoplossing vast. Ontelbare uitvoeringsvarianten maken een 100% aanpassing aan uw behoeften mogelijk. Wij bouwen klaar voor gebruik : planning, constructie, statistieken voor staalbouw en fundering, fabricage, levering en montage. Hierdoor helpen wij u het kostenoverzicht te bewaren.


Opslagplatforms

Optimale benutting van de voorhanden zijnde hoogte van de ruimte. Opslagplatforms van OHRA kunnen in aluminium- en kunststofverwerkende bedrijven op vele manieren gebruikt worden. Zowel als extra opslagoppervlak alsook als montagewerkplaats, de zelfdragende constructie kan in elke bestaande hal ingebouwd en aan de individuele ruimteverhoudingen aangepast worden.

Zo gebruikt men de voorhanden zijnde hoogte volledig. Combinaties uit opslagplatformen en geïntegreerd stellingsysteem kunnen dankzij de robuuste bouwwijze en het OHRA-modulesysteem individueel gerealiseerd worden.   

Offerteaanvraag

Referenties voor aluminium en kunststof

Adamet
Investzal
Albixon
Corswarem NV
Adamet

Adamet

De metaalgroothandel Adamet-Niemet verving het vorige opslagconcept met vloeropslag en te lage stellingen door opslag in draagarmstellingen van OHRA die tot 8.570 millimeter hoog zijn. Het draagvermogen van de draagarmen is 500 of 600 kilogram, er zijn maximaal 16 opslagniveaus mogelijk met een stellinghoogte van 8.570 millimeter. Zo kan niet alleen de opslagcapaciteit worden vergroot, maar kunnen ook de opslag- en orderverzamelprocessen worden versneld en de efficiëntie van de productie worden verhoogd. De flexibele, in hoogte verstelbare draagarmen van de OHRA-stellingen buigen bij botsingen ook naar boven en naar opzij. Dit beschermt de goederen tegen schade.

Naar succesverhalen

Investzal

Investzal

Voor de opslag van coils met een gewicht tot 5 ton heeft het Hongaarse bedrijf Invesztál een 19,9 meter lange palletstelling van OHRA geïnstalleerd. De robuuste stelling werd qua maatvoering aangepast aan de afmetingen van de op pallets opgeslagen coils. In vergelijking met de vorige opslag – een combinatie van vloeropslag en standaard stellingen – is de toegang tot de coils met de nieuwe stellingen gemakkelijker, betrouwbaarder en sneller. Bovendien wordt schade aan de verzinkte coils - waarvan sommige ook gekleurd zijn - geminimaliseerd.

Naar succesverhalen

Albixon

Albixon

ALBIXON, een van de belangrijkste fabrikanten van zwembaden en zwembadoverdekkingen in Europa, heeft zijn opslagcapaciteiten uitgebreid met een overdekte draagarmstelling van OHRA. Hier worden gepalletiseerde aluminium profielen opgeslagen; de lengte van de pallets is 5 tot 12 meter, het gewicht varieert van 500 tot 1.200 kilogram. Het nieuwe stellingsysteem biedt niet alleen meer ruimte, maar verlaagt ook de kosten: Onnodige materiaalbewegingen worden vermeden, de efficiëntie van magazijntransporten neemt toe en het risico van schade aan de opgeslagen goederen neemt af. Dankzij de bescherming tegen weersinvloeden dalen ook de kosten voor kwaliteitscontrole. Dankzij het goede overzicht van de opgeslagen goederen is de inventarisatie ook veel gemakkelijker uit te voeren.

Naar succesverhalen

Corswarem NV

Corswarem NV

Auf sehr geringer Grundfläche ein hohes Lagervolumen.

Naar succesverhalen

Sistema

Opslag voor lange goederen voor aluminium raamprofielen

Naar succesverhalen