Naar hoofdinhoud springen

Enkelzijdige draagarmstelling Enkelzijdig stellingsysteem voor opslagruimtes in het wandgebied

Offerte aanvragen Adviesgesprek

cantilever racking with roof for timber storage

Enkelzijdige draagarmstellingen uitvoering

De optimale oplossing voor het onderbrengen van opgeslagen goederen hangt sterk af van de beschikbare opslagruimte. De enkelzijdige draagarmstelling is erg populair bij onze klanten. Dankzij hun ruimtebesparende en hoogwaardige bouwwijze kunnen draagarmstellingen zowel binnen als buiten worden gebruikt.

Draagarmstellingen voor enkelzijdige opslag

Onze enkelzijdige draagarmstellingen bieden u een groot aantal voordelen om uw magazijnbeheer te optimaliseren:

  • Onafhankelijk: Onze hoogwaardige bouwwijze maakt een vrijstaande constructie mogelijk. Dit betekent dat het hoge draagvermogen niet opgeofferd hoeft te worden.
  • Combineerbaar: Als de draagarmstelling enkelzijdig is gepland, kan ze in het buitengebied aan de achterkant en zijkanten worden gesloten – bijvoorbeeld met trapeziumplaten of hout. U kunt uw opgeslagen goederen ook tegen weersinvloeden beschermen met een dak. Wij informeren u graag over de beschikbare accessoires voor uw nieuwe buitenstelling van OHRA.
  • Ruimtebesparend: Ook in beperkte opslagruimtes wilt u uw zware ladingen veilig opslaan. Onze draagarmstellingen bieden maximale stabiliteit ondanks de enkelzijdige belasting.

 

Einseitige Lagerung

Het is belangrijk om te weten dat zowel enkelzijdige als dubbelzijdige draagarmstellingen hun eigen voordelen hebben en geschikt zijn voor verschillende opslagvereisten. De keuze tussen de twee varianten hangt af van factoren zoals de beschikbare ruimte, het type opgeslagen goederen en de specifieke vereisten van het bedrijf.

Waarom OHRA?

Wij hebben veel overtuigende argumenten waarom u uw goederen in de toekomst in een draagarmstelling van OHRA zou moeten opslaan. Meer dan 40 jaar ervaring in de ontwikkeling en levering van efficiënte stellingsystemen bewijst ons gelijk. Onze producten worden onder andere ook gekenmerkt door de volgende eigenschappen:

  • 20 jaar garantie tegen doorroesten: Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten en bieden u 20 jaar garantie tegen doorroesten.
  • Hoogwaardige poedercoating: Dankzij onze hoogwaardige poedercoating krijgen onze stellingen een optimale oppervlaktebescherming en zijn ze optimaal beschermd tegen corrosie.
  • Beste kwaliteit: Wij gebruiken warmgewalste stalen profielen in plaats van plaatstaal om de robuustheid en duurzaamheid van onze stellingen te garanderen.

Dit zeggen onze klanten over onze oplossingen:

Meningen van klanten over onze oplossingen: Getuigenissen die inzicht geven in de tevredenheid van onze klanten.

Referenties

Adamet
Investzal
Albixon
Corswarem NV
Adamet

Adamet

De metaalgroothandel Adamet-Niemet verving het vorige opslagconcept met vloeropslag en te lage stellingen door opslag in draagarmstellingen van OHRA die tot 8.570 millimeter hoog zijn. Het draagvermogen van de draagarmen is 500 of 600 kilogram, er zijn maximaal 16 opslagniveaus mogelijk met een stellinghoogte van 8.570 millimeter. Zo kan niet alleen de opslagcapaciteit worden vergroot, maar kunnen ook de opslag- en orderverzamelprocessen worden versneld en de efficiëntie van de productie worden verhoogd. De flexibele, in hoogte verstelbare draagarmen van de OHRA-stellingen buigen bij botsingen ook naar boven en naar opzij. Dit beschermt de goederen tegen schade.

Naar succesverhalen

Investzal

Investzal

Voor de opslag van coils met een gewicht tot 5 ton heeft het Hongaarse bedrijf Invesztál een 19,9 meter lange palletstelling van OHRA geïnstalleerd. De robuuste stelling werd qua maatvoering aangepast aan de afmetingen van de op pallets opgeslagen coils. In vergelijking met de vorige opslag – een combinatie van vloeropslag en standaard stellingen – is de toegang tot de coils met de nieuwe stellingen gemakkelijker, betrouwbaarder en sneller. Bovendien wordt schade aan de verzinkte coils - waarvan sommige ook gekleurd zijn - geminimaliseerd.

Naar succesverhalen

Albixon

Albixon

ALBIXON, een van de belangrijkste fabrikanten van zwembaden en zwembadoverdekkingen in Europa, heeft zijn opslagcapaciteiten uitgebreid met een overdekte draagarmstelling van OHRA. Hier worden gepalletiseerde aluminium profielen opgeslagen; de lengte van de pallets is 5 tot 12 meter, het gewicht varieert van 500 tot 1.200 kilogram. Het nieuwe stellingsysteem biedt niet alleen meer ruimte, maar verlaagt ook de kosten: Onnodige materiaalbewegingen worden vermeden, de efficiëntie van magazijntransporten neemt toe en het risico van schade aan de opgeslagen goederen neemt af. Dankzij de bescherming tegen weersinvloeden dalen ook de kosten voor kwaliteitscontrole. Dankzij het goede overzicht van de opgeslagen goederen is de inventarisatie ook veel gemakkelijker uit te voeren.

Naar succesverhalen

Corswarem NV

Corswarem NV

Auf sehr geringer Grundfläche ein hohes Lagervolumen.

Naar succesverhalen

Sistema

Opslag voor lange goederen voor aluminium raamprofielen

Naar succesverhalen

Voor uw enkelzijdige draagarmstelling: Advies en offertes op aanvraag.

Nu aanvragen

Veelgestelde vragen

Ja, wij bieden configuratieopties op maat om de stellingen aan te passen aan uw specifieke opslagvereisten. Ons team van experts staat tot uw beschikking om de beste oplossing voor uw magazijn te vinden.

 

Ja, enkelzijdige draagarmstellingen kunnen ook worden gebruikt voor buitenopslag. Om uw opgeslagen goederen tegen weersinvloeden te beschermen, raden wij een uitvoering met dak aan.

 

Nee, enkelzijdige draagarmstellingen zijn net zo stabiel en robuust als dubbelzijdige stellingen. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en kunnen veilig hoge lasten opnemen.

 

Ja, de hoogte van een enkelzijdig draagarmstelling kan aan uw individuele eisen worden aangepast. Er zijn individuele stellinghoogtes beschikbaar om de beschikbare ruimte efficiënt te benutten.

 

Enkelzijdige draagarmstellingen zijn ideaal voor het opslaan van lange en onhandige goederen zoals buizen, balken, houten panelen, stalen profielen en andere lange goederen. Ze bieden een veilige en georganiseerde opslagoplossing voor deze speciale goederen.

 

Zelfs als de enkelzijdige draagarmstelling individueel aangepast kan worden, kan het nog steeds niet perfect passen in het magazijn. We hebben echter een ruime keuze aan andere soorten stellingen die aan uw eisen kunnen voldoen.

 

 

Naar het overzicht

Offerteaanvraag

Wij adviseren u graag en sturen u op aanvraag graag een offerte toe.

Offerte aanvragen