Naar hoofdinhoud springen

HG COMMERCIALE, Cortaillod (CH)

Galerij

cantilever racking galvanized
cantilever racking galvanized
cantilever racking
cantilever racking
cantilever racking
cantilever racking galvanized
pallet racking galvanized
cantilever racking
pallet racking system
pallet racking system
pallet racking system
pallet racking system
pallet racking system
pallet racking and vertical racking
pallet racking and vertical racking

Binnen- en buitenopslag voor bouwmateriaal

consequent maatwerk tot en met de kleurstelling

HG COMMERCIALE, een van de leidende handelshuizen in de Zwitserse bouwsector, rustte zijn nieuwe verkooppunt in Cortaillod uit met stellingsystemen van OHRA. Een op maat gesneden combinatie van draagarm-, pallet- en verticale stellingen biedt plaat aan een breed productpalet aan bouwmaterialen.

Door de investering in het nieuwe verkooppunt in Cortaillod kan HG COMMERCIALE haar klanten in de regio Neuenburg een nog breder en dieper productassortiment bieden. Klanten uit de bouw- en verbouwingssector, architecten en bouwheren vinden hier, naast bouwmateriaal, ook gereedschap en wand- en vloerbedekking.

Om de vele verschillende waren veilig en efficiënt op te slaan, rustte HG COMMERCIALE het uitgifte- en afhaalmagazijn van het verkooppunt uit met een combinatie van verschillende stellingsystemen van OHRA. Het in Kerpen, Duitsland gevestigde bedrijf heeft zich gespecialiseerd in stellingoplossingen, met name voor de materiaal-, hout- en metaalhandel. OHRA is voor HG COMMERCIALE met haar meer dan 40 verkooppunten hoofdleverancier op het gebied van de opslagtechniek.

Het magazijn in Cortaillod is verdeeld in een buitenopslag en een halmagazijn. In de hal monteerde OHRA ongeveer 60 strekkende meter draagarmstellingen met zes opslagniveaus en palletstellingen met plaats voor 1200 pallets. Het bovenste opslagniveau van de palletstelling bevindt zich op een hoogte van 7,1 meter. De palletstelling in de buitenlucht biedt plaats aan nog eens 600 pallets. Voor de opslag van langwerpige goederen zijn in de buitenopslag nog eens 60 strekkende meter draagarmstellingen gebouwd. Verticale stellingen maken bovendien een overzichtelijke opslag mogelijk van balken, profielen en buizen.

De OHRA-stellngen zijn niet alleen door hun afmetingen, draaglasten en extra uitrustingen precies toegesneden op de door HG COMMERCIALE aangeboden waren, maar nu ook voor het eerst in de kleuren van het bedrijf uitgevoerd: staanders en frames zijn gelakt in RAL 9017, planken en draagarmen in RAL 1018. Daarmee wordt de huisstijl van het handelshuis consequent doorgevoerd tot in het magazijn waar de klanten hun waren afhalen.

Over HG COMMERCIALE

HG COMMERCIALE is een Zwitsers handelshuis dat onder het merk HGC 40 bouwmarkten en 20 toonzalen met wand- en vloerbedekking drijft in heel Zwitserland. Het assortiment omvat materiaal voor de bouw- en verbouwingssector, naast vloerbedekking uit keramiek, in sommige regio's ook uit natuursteen en hout. Met haar 850 medewerkers bereikt HG COMMERCIALE een omzet van rond 1,1 miljard Zwitserse franken.