Naar hoofdinhoud springen

Brentjens

Galerij

pallet racking, galvanised
pallet racking, galvanised
pallet racking, galvanised
pallet racking, galvanised

Tal van artikelen in één oogopslag

De Nederlandse hout- en bouwmaterialengroothandel Brentjens heeft de opslagcapaciteit van haar afhaalcentrum op de locatie in Haelen fors uitgebreid met draagarmstellingen van OHRA met een totale lengte van 186 strekkende meter. Ook leverde OHRA een 5 meter diepe palletstelling met vakverdeling waarin als houten latten en andere lengtematerialen kunnen worden opgeslagen. Klanten die voor de stelling staan, kunnen zo direct de maatvoering van de opgeslagen goederen zien.

Hoge belastbaarheid voor panelen en lange goederen

Met de nieuwe draagarmstellingen heeft Brentjens veel ruimte gewonnen voor de opslag van panelen en lange goederen. De 6 meter hoge rekken bieden zes opslagniveaus, elk met 1,2 meter diepe draagarmen die tot 755 kg kunnen dragen. Alle onderdelen van de stellingen zijn gelakt in de gewenste kleur “lichtgrijs” (RAL 7035) en passen zo mooi in het totaalplaatje.

Insteekstelling met vakken voor latten en panlatten

Om het grote aantal verschillende latten, panlatten en constructiehout overzichtelijk voor de klant op te slaan en te presenteren, heeft Brentjens de draagarmstellingen aangevuld met een 12 meter lange "insteekstelling": Dit zijn drie achter elkaar geplaatste palletstellingen van ca. 2,5 meter hoog, die met elkaar verbonden zijn. Deze drie frames, elk 1 meter diep, zijn stevig met elkaar verbonden door een 1 meter lange afstandhouder. Hierdoor ontstaat een insteekstelling met een vakdiepte van 5 meter.

Ten gunste van de gebruiksvriendelijkheid voor de klant, heeft Brentjens spaanplaat met een dikte van 18 mm. toegepast om de vakverdeling te realiseren. Hierdoor ontstaan vakken van verschillende breedtes waarin latten en panlatten eenvoudig in de diepte geschoven kunnen worden. Elk vak is gevuld met slechts één type artikel - zodat de klant de verschillende maatvoeringen direct kan zien en snel toegang heeft tot de gewenste goederen. De bovenzijde van de insteekstelling wordt ook “klassiek” gebruikt als respectievelijk pallet- of grootvakstelling en entresolvloer en biedt extra opbergruimte voor een grote verscheidenheid aan materialen.

Over Brentjens Bouwproducten:

In haar bijna 60-jarig bestaan heeft Brentjens zich ontwikkeld van handelaar in hout- en paneelmaterialen tot totaalleverancier met een breed pakket aan bouwproducten en -diensten. Op de locaties Haelen en Gronsveld vinden vakmensen hout, panelen en bouwmaterialen en een afhaalcentrum voor gereedschappen, bouw- en afwerkingsmaterialen. In een moderne werkplaats kunnen producten ook op maat gemaakt worden voor de klant.