Naar hoofdinhoud springen

Verrijdbare stellingen Bijzonder flexibel voor efficiënte opslag

Offerte aanvragenAdviesgesprek

Met verrijdbare stellingen staan de rijen stellingen direct naast elkaar, zonder gangpad. Pas wanneer u bij de opgeslagen goederen wilt, verrijdt u de benodigde stellingen handmatig of elektrisch, zodat een gangpad ontstaat. Verrijdbare stellingen van OHRA bieden u daarom de mogelijkheid om uw beperkte opslagruimte optimaal te benutten en uw goederen efficiënt te organiseren. De ruimtebesparing schept ook een perfect overzicht van uw opgeslagen goederen en productgroepen, waardoor u tijd & middelen bespaart.

De uitdagingen van krappe magazijnen

In magazijnen met beperkte ruimte kan het moeilijk zijn om voldoende stellingen te installeren om alle goederen efficiënt op te slaan. De hoge tijdsbesteding voor voet- en rijpaden en het zoeken naar de gewenste goederen resulteert in ongunstige werkprocessen. Bij krappe magazijnen kan ook de toegankelijkheid worden bemoeilijkt. Verrijdbare rekken zijn hier de juiste keuze, omdat ze een hoog ruimtegebruik mogelijk maken. Dankzij de compacte bouwwijze en de mogelijkheid om stellingen op rails te verrijden, kan de beschikbare ruimte optimaal worden benut. Ze garanderen dus een duidelijk overzicht en orde.

Verschieberegal
Verschieberegal
Verschieberegal

Waarom verrijdbare stellingen de juiste keuze zijn

Verrijdbare stellingen bieden een reeks voordelen die uw magazijnbeheer optimaliseren en uw processen efficiënter maken:

 • • compact opslagsysteem voor een beperkt vloeroppervlak
 • scheluwvaste vervoerwagen voor soepele werking
 • kan achteraf worden ingebouwd in bestaande opslagruimtes
 • tot 60 meter lange rijen stellingen realiseerbaar
 • draagvermogens tot 200 ton
 • diefstalbeveiliging voor waardevolle goederen bij tegen elkaar geschoven rijen stellingen

aanvraag verzenden

Vorteile von Verschieberegale
Vorteile von Verschieberegale
Vorteile von Verschieberegale

Hoogwaardige verrijdbare stellingen van OHRA

Wij hechten veel belang aan kwaliteit en duurzaamheid. Onze verrijdbare stellingen zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en blinken door volgende kenmerken uit:

 • Stabiele constructie: Onze verrijdbare stellingen zijn gemaakt van robuuste stalen profielen die hoge belastingen kunnen dragen en een lange levensduur garanderen.
 • Oplossingen op maat: Wij bieden u configuratieopties op maat om uw verrijdbare stellingen aan te passen aan uw specifieke magazijn.
 • Betrouwbare service: Ons ervaren team staat u terzijde, van advies over de planning tot de montage van uw verrijdbare stellingen.

Verrijdbare stellingen aluminiumindustrie

Verrijdbare stelling houthandel

Referenties

Agnew Timber
Superwood
J. Stocker Fensterbau AG,
RBB Aluminium
Mundinger Transport
Agnew Timber

Agnew Timber

Efficiënt opslaan en orders verzamelen

Naar succesverhalen

Superwood

Superwood

Compacte, tegen regen beschermde opslag in de buurt van de productiehal

Naar succesverhalen

J. Stocker Fensterbau AG,

J. Stocker Fensterbau AG,

Dankzij een nieuw verrijdbaar stellingsysteem van OHRA kan J. Stocker Fensterbau AG, met slechts zeer weinig extra benodigde ruimte, zijn opslagcapaciteit voor houten balken aanzienlijk vergroten.

Naar succesverhalen

RBB Aluminium

RBB Aluminium

RBB Aluminium AG heeft op zijn hoofdlocatie in Wallscheid in de Eifel een extra magazijn gebouwd, waar tot 6 meter lange aluminium profielen worden opgeslagen. 

Naar succesverhalen

Mundinger Transport

Mundinger Transport

In plaats van op kranen vertrouwt het staaltransportbedrijf Mundinger Transport consequent op vorkheftrucks voor het transport van lange goederen.

Naar succesverhalen

Voor draagarmstelling verrijdbaar stelling: Advies en offertes op aanvraag.

Individuele aanvraag verzenden

FAQs

Verrijdbare stellingen zijn geschikt voor gebruik in verschillende bedrijfstakken, waaronder:

 

 • Opslag en logistiek
 • Industrie en fabricage
 • Detail- en groothandel
 • Archief- en documentbeheer
 • Automobielindustrie
 • Voedselindustrie

Onze brancheoplossingen

Verrijdbare stellingen worden gemonteerd op rails die ofwel in de vloer verzonken zijn ofwel aan het vloeroppervlak bevestigd zijn. De stellingen kunnen horizontaal langs de rails worden verschoven om bredere gangpaden te creëren en de toegang tot de goederen te vergemakkelijken.

 

Ja, verrijdbare stellingen kunnen worden aangepast aan de vereisten van het magazijn. U kunt verschillende stellinghoogtes, -breedtes en -dieptes kiezen om de beschikbare ruimte optimaal te benutten. Ze kunnen ook worden uitgerust met extra functies zoals beveiligingssystemen, verlichting en software voor inventarisbeheer.

 

Als het gebruik van verrijdbare stellingen om verschillende redenen niet mogelijk is, kunt u kiezen uit andere stellingtypes om aan uw vereisten te voldoen.

 

 

Verdere draagarmstellingen