Naar hoofdinhoud springen

Draagarmstelling voor lange goederen Oplossingen op maat voor de opslag van lange goederen

Offerte aanvragenAdviesgesprek

Draagarmstelling lange-goederenuitvoering

OHRA biedt al meer dan 40 jaar stellingsystemen van de hoogste kwaliteit, made in Germany. Onze draagarmstellingen voor lange goederen bieden de ideale oplossing voor de veilige en efficiënte opslag van lange goederen zoals buizen, profielen en latten.

Waarom draagarmstellingen voor lange goederen?

Geen enkel ander opslagsysteem is zo geschikt voor de professionele opslag van lange of zware ladingen als draagarmstellingen. De flexibele stellingen zijn bijzonder sterk en zorgen tegelijkertijd ervoor dat goederen voorzichtig en veilig kunnen worden op- en uitgeslagen. Deze stellingen voor zwaar gebruik zijn bijzonder populair in alle sectoren van industrie en handel. Dankzij het slanke bouwwijze kan er compact worden opgeborgen op een klein oppervlak.

Afhankelijk van het beoogde gebruik en de beschikbare opslagruimte kan een verticaal of horizontaal opslagsysteem worden gekozen. De stelling voor verticale opslagsystemen is bijzonder gepast voor beschikbaarstelling van profielen of latten op de werkplek. Draagarmstellingen met draagarmen aan één of beide zijden worden gebruikt om lange en zware goederen, zoals buizen, op te slaan. Alle uitvoeringen bieden een hoge draagkracht.

Kragarmregal für Langgut
Kragarmregal für Langgut
Kragarmregal für Langgut

Uw voordelen met OHRA draagarmstellingen voor lange goederen

  • Robuuste stellingstaanders en draagarmen van robuuste, volwandige, warmgewalste IPE-staalprofielen
  • Hangende, in hoogte verstelbare armen voor maximale flexibiliteit
  • Oplossingen op maat voor individuele vereisten
  • Blijvende stabiliteit en veiligheid
  • Op elk moment uitbreidbaar om aan te passen aan uw groeiende opslagbehoefte

Aanvraag verzenden

Maximale efficiëntie bij opslag van lange goederen met OHRA draagarmstellingen

Ontdek de topklasse in de opslagbranche met de TÜV Süd-gecertificeerde draagarmstellingen van OHRA. Als pionier voldoen wij wereldwijd aan de hoogste kwaliteitsnormen en stellen wij nieuwe normen voor de opslag van lange goederen. Onze draagarmstellingen voor opslag van lange goederen zijn niet slechts stellingsystemen – ze zijn tot in het kleinste detail geoptimaliseerd dankzij het doordachte draagarmprincipe.

Efficiëntie in de opslag van lange goederen bereikt met OHRA draagarmstellingen een nieuw niveau. Onze lange stellingen voor goederen bieden niet alleen een maximale benutting van de ruimte, maar ook een veelzijdigheid die zijn waarde heeft bewezen in een groot aantal industriële en ambachtssectoren. Vertrouw op innovatief concept en gecertificeerde kwaliteit om perfect aan uw opslagbehoeften te voldoen.

Referenties

Maderas Besteiro
Borovi
Knaus Tabbert
Rubio Careco
Arabesque
Maderas Besteiro

Maderas Besteiro

Bij Maderas Besteiro maken OHRA draagarmstellingen een efficiënte opslag mogelijk van hout tot 13,5 meter lang; klantspecifieke palletstellingen met maximaal 15 opslagniveaus bieden voldoende ruimte voor het uitgebreide assortiment van High Pressure Laminates (HPL). Vergeleken met de oorspronkelijke vloeropslag en verouderde stellingen heeft Maderas Besteiro de opslagcapaciteit met 20% kunnen verhogen in dezelfde opslagruimte, de logistieke processen met 30% kunnen versnellen en de schade aan opgeslagen goederen met 70% kunnen beperken.

Naar succesverhalen

Borovi

Borovi

Het Hongaarse houthandelsbedrijf Borovi Impex Nagyker heeft zijn opslagcapaciteit meer dan verdubbeld met draagarmstellingen van OHRA. Vijf draagarmstellingen met een lengte van 24 meter en zeven opslagniveaus bieden eenvoudiger toegang tot afzonderlijke items in vergelijking met de eerdere opslag op de vloer. Dankzij de dak- en wandbeplating beschermen de stellingen de goederen ook tegen weersinvloeden. Met de nieuwe stellingen kan het bedrijf zijn klanten 30 procent sneller bevoorraden en is de schade aan de voorraad met 40 procent verminderd.

Naar succesverhalen

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert

Knaus Tabbert, een toonaangevende fabrikant van vrijetijdsvoertuigen in Europa, heeft een nieuw magazijn in Jandelsbrunn uitgerust met kraagarm- en palletstellingen van OHRA voor de directe levering van de moderne carrosserieproductie. Dit betekent dat zo verschillende materialen zoals lijmen, aluminium- en GVK-rollen, multiplexpakketten, PVC-vloeren of houten en polyurethaanschuim-lijsten efficiënt kunnen worden opgeslagen. Roosterbodems in de palletstellingen en deels ook in de draagarmstellingen maken flexibele opslag van een grote verscheidenheid aan bakken en laadhulpmiddelen mogelijk. De stellingen maakten ook indruk met hun hoge draagkracht – de acht meter hoge draagarmstellingen dragen tot 12 ton per staander, terwijl de palletstellingen een vakbelasting tot 2,4 ton hebben. OHRA overtuigde ook door de ongecompliceerde voldoen aan de veeleisende vereisten voor de brandbeveiligingsinstallaties: Er werden bijvoorbeeld twee gaten van 80 millimeter in elk van de staanders geboord om de leidingen van het sprinklersysteem door te voeren. Deze oplossing bleek niet alleen bijzonder ruimtebesparend te zijn, maar de leidingen zijn dus ook goed beschermd tegen beschadiging.
 

Naar succesverhalen

Rubio Careco

Rubio Careco

Het Franse autorecyclingbedrijf Rubio Caréco heeft zijn opslagcapaciteit voor afgedankte voertuigen op het bestaande terrein vervijfvoudigd met een nieuw stellingsysteem van OHRA. 108 Nieuwe dubbelzijdige draagarmstellingen bieden een draagvermogen tot 2.200 kilogram per opslagniveau per zijde. Met een stellinghoogte van 7.600 millimeter worden vijf opslagniveaus gerealiseerd. Dus in plaats van 216 auto's kunnen er nu 1.080 auto’s in dezelfde ruimte worden opgeslagen – en veel veiliger en efficiënter dan met het oude opslagsysteem op grondniveau.

Naar succesverhalen

Arabesque

Arabesque

Arabesque, de grootste distributeur van bouwmaterialen en afbouwproducten in Roemenië, heeft zijn opslagcapaciteit aanzienlijk uitgebreid: In een nieuw magazijn in Boekarest bestrijken de draagarmstellingen van OHRA een totale lengte van meer dan 250 meter bij een hoogte van maximaal 5.280 millimeter. Het nieuwe stellingsysteem heeft veel minder ruimte nodig dan de vorige vloeropslag, zodat Arabesque nu weer voldoende capaciteit heeft om zijn productassortiment uit te breiden en te vergroten. Dit betekent dat er ook in de toekomst op betrouwbare wijze aan de wensen van de klant kan worden voldaan.

Naar succesverhalen

Draagarmstelling voor lange goederen: Advies en offertes op aanvraag.

Nu aanvragen

Veelgestelde vragen

Ja, draagarmstellingen kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt. Voor het buitengebruik zijn ze verkrijgbaar in thermisch verzinkt staal om ze tegen weersinvloeden te beschermen.

 

Ja, draagarmstellingen voor lange goederen zijn flexibel aanpasbaar. De hoogte van de armen kan eenvoudig worden aangepast en de stellingen kunnen naar wens worden verlengd of opnieuw geconfigureerd om te voldoen aan veranderende opslagvereisten.

 

Ja, het wordt aanbevolen om de lasten gelijkmatig over de armen te verdelen om een stabiele plaatsing te garanderen. De goederen moeten ook stevig op de armen worden geplaatst om te voorkomen dat ze wegglijden of vallen.

 

De montage van draagarmstellingen vereist in de regel vakkennis en ervaring. Het wordt aanbevolen dat de montage wordt uitgevoerd door getraind personeel om een veilige en correcte installatie te garanderen.

 

Ja, draagarmstellingen zijn zeer veelzijdig en kunnen niet alleen worden gebruikt voor lange goederen, maar ook voor het opslaan van andere materialen zoals plaatstaal, houten panelen, staven of buizen. Door hun aanpasbaarheid en robuuste ontwerp zijn ze de ideale oplossing voor verschillende opslagvereisten.

 

 

overzicht van alle draagarmstellingen